Középkezdés

2016. március 20. 19:55 - Hello Magyarok!

150812_em_nfltvfree.jpg

Mikor, ha nem most? Minden valamirevaló fotelszurkoló tudja, hogy ha szökőév, akkor aztán lesz sport rogyásig. Duplán is fellendül nyáron a megvásárolt lapos, hajlított, 3D-s vagy az éppen aktuális trendnek megfelelő tévék vásárlási aránya, hiszen ilyenkor mindig van foci Európa-bajnokság, nyári olimpia és paralimpia is. Aztán közben még ott vannak a hagyományos, jól bejáratott hétvégi Forma-1, foci, kosárlabda, kézilabda, vízilabda stb. események, hogy a hétközi fogadnivalókról (sportágankénti nemzetközi és hazai kupák) már ne is beszéljünk. Szóval ilyen ez az év: néznivaló lesz bőven, és reméljük, hogy most még eggyel több olvasnivaló is. Merthogy elindul ez a blog.

Nem lesznek itt hírek (aztán ki tudja?), mert arra van elég hely a neten. Lesz helyette vélemény, az úgyis kevés van. Biztosan nem fogunk magázni tizenéves tornászokat és úszókat, azt meghagyjuk a profiknak. Lesznek helyette olyan dolgok, amik máshol nincsenek. Vagy amik máshol kevesebb teret kapnak. És persze nem csak profi sport, hanem tömegsport is, merthogy segítséget szeretnénk nyújtani azon szurkolótársaknak, akiknek a testük térfogata miatt már majdnem két jegyet kell venniük egy-egy kézilabdameccsre. Ezzel persze az eddig mellettük ülőknek is segítünk majd, reményeink szerint.

Szóval ez lesz, meg ami még eszünkbe jut. És amit ti szeretnétek. A lényeg az, hogy nálunk (ahogy a világban is)

"Nem az eredmény, hanem a magyarázat a lényeg." 

Tetszett a poszt? Kövess minket Facebookon is! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hellosport.blog.hu/api/trackback/id/tr708507552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása